”Marie är en flyhänt journalist och skribent. Hon har förmågan att få till det där lilla extra som gör att texter om komplicerade saker blir lätta och njutbara att läsa. Att hon dessutom är en bra lyssnare gör inte saken sämre!”
Jacob Schulze, VD på Face Europe, med uppdrag och projekt för bland annat ESF-rådet
”Mycket professionell – analytisk med en språkkänsla som få. Dessutom mycket trevlig arbetskamrat.”
Owe Ivarsson, tidigare VD på Europaforum, med uppdrag och projekt för bland annat ESF-rådet
Vi har vid ett par tillfällen anlitat Marie Eriksson för olika artiklar till vår medlemstidning Extra Smart. Jag är mycket nöjd med Maries arbete – hon är snabb och flexibel och levererar alltid bra resultat.”
Tina Svensson, marknadschef på Smart Senior, för personer över 55 år
Feedback från några deltagare på Stockholms kulturbyrås skrivkurs:
”Mycket bra utbildning, feedback och handledning. Jag har fått ut massor! Fått specificera vad och varför med mitt skrivande, massor av input och idéer. Och inte minst skrattat massor!!”
Jenny Eklund, driver företag inom ledarskap och personlig utveckling,
Alla Leder och jennyeklund.nu
”Jag har fått med mig bra handfasta tips och verktyg som jag kommer att använda mig av i mitt fortsatta skrivande. Roliga övningar var det oxå! Skön avslappnad stämning och samtidigt fokus på det vi ska göra – super!”
Susanne Wihlborg, VD för Produktiv Hälsa, friskvård och kurser för företag och privatpersoner

 

%d bloggare gillar detta: